0032471917477 info@archipelreizen.be

ARCHIPELREIZEN?

Nieuwe ervaringen

Het gevoel een ontdekkingsreiziger te zijn op reis wordt ons tegenwoordig niet meer zo vaak gegund. Daar willen wij graag iets aan doen. Op deze georganiseerde reizen staat steeds de bestemming centraal en is het zeilen de manier om op de beste plaatsen te komen. Daar waar grotere boten (cruises) en landtoeristen niet geraken, daar vind je ons! Dankzij onze keuze om met zeiljachten te reizen kunnen we een combinatie bieden van landexcursies en maritieme activiteiten die je nergens anders aantreft.

Bestemmingen

Thailand

Koh Chang Archipel

Vlak voor de Cambodjaanse kust ligt deze prachtige onbezoedelde archipel. Een beschermd natuurpark, een magnifiek duikreservaat en natuurlijk de alom gekende gastvrijheid van de Thaise bevolking maken het een absolute top zeilbestemming.

ontdek hier

Indonesië

Anambas archipel

Ver weg van het massatoerisme vind je de ultieme onthaasting aan boord van onze Jeanneau 54 in de Anambas archipel. Dit is echt ontdekken! We gaan de interactie aan met de lokale bevolking en komen op plaatsen die je anders (zonder boot dus) nooit zou ontdekken.

ontdek hier

Cuba

Cayo Largo archipel

Onontgonnen Caraïbisch zeilgebied! Ontdek samen met ons deze eilandengroep in de Caraïbische zee en geef je bucketlistreis naar Cuba een originele twist.

ontdek hier

Maleisië

Tioman archipel

Ga mee op zoek naar Tioman’s mooiste pareltjes. Prachtige duik -en snorkelplekken, onbereikbare witte stranden, trektochten door de dichtbeboste jungle op zoek naar de vele watervallen. Elke dag een nieuwe ankerplek in dit tropisch vakantieparadijs!

ontdek hier